Zarząd Powiatowy Społeczno-Obywatelskiej Ligi Kobiet w Gdyni urządza Akademię żeby uczcić "Dzień Matki" / Zarząd Powiatowy Społeczno-Obywatelskiej Ligi Kobiet w Gdyni. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o Akademii w Domu Kolejarza 31.05.1946 r.