Liederabend / Langfuhrer Männer-Gesang-Verein. ([s.n.], 1927)
Program występu chóry z Gdańska-Wrzeszcza, który miał miejsce w Aula des Conradinums (dziś Szkoły Okrętowe i Ogólnokształcące Conradinum) 10 lutego 1927 r.