[Mężczyzna w białym kitlu] / [N.]. - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830) (1779)
Przedstawia mężczyznę ubranego w płócienny kitel i czapkę, zmierzającego w prawą stronę, z rękoma założonymi do tyłu.