Wrzeszcz - ul. Słowackiego / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1990)
Przedstawia ulicę Słowackiego w Gdańsku - Wrzeszczu, widok z ruin wiaduktu kolejowego w kierunku Niedźwiednika, ok. 2000 r.