Wielkie jesienne wyścigi motocyklowe na trawie. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o wyścigach, które miały miejsce na Torze Wyścigów Konnych w Sopocie 26.09.1948 r.
Keywords: Wyścigi motocyklowe -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne