[Afisz. Incipit] Krakowiacy i Górale komedio-opera ludowa w 3-ch aktach ... z udziałem solistów, chóru i baletu ... / Związek Zawodowy Muzyków R.P. Oddz. w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu, które miało miejsce 4.05.1949 r. w Gdańsku-Wrzeszczu ul. Wajdeloty.