Obwieszczenie Prezydenta Miasta Gdyni o pierwszej rejestracji poborowych rocznika 1932 / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o rejestracji wraz z planem stawiennictwa.