Obwieszczenie Prezydenta Miasta Gdyni o pierwszej rejestracji poborowych rocznika 1932 - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o rejestracji wraz z planem stawiennictwa.
Pod tekstem: Prezydent Miasta wz. (Antoni Gruszczyński) Wiceprezydent.
Miejsce i rok wydania na podstawie treści dokumentu.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- 1945-1970 -- druki ulotne; Służba wojskowa obowiązkowa -- Polska -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła