Gùczów Mack gôdô / Aleksander Labuda ; [dostosowanie felietonów Aleksandra Labudy do obowiązującej pisowni kaszubskiej Jaromira Labudda]. - Labuda, Aleksander (1902-1981) (Biblioteczka Gminy Wejherowo, 2013)
Zawiera felietony publikowane w czasopismach Zrzesz Kaszëbskô i Pomerania, książce pt.: Gùczów Mack gôdô (Gdańsk 1992) oraz dotąd niepublikowane.