[Gimnastyka artystyczna] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia gimnastyczkę Dorotę Leoonard, 1979 r.