[Zaproszenie. Incipit] Związek Bojowników o Wolność i Demokrację Zarząd Okręgu w Gdańsku, Klub Byłych Więźniów Stutthofu oraz Muzeum Stutthof w Sztutowie zapraszają na Uroczysty Koncert z okazji 26 rocznicy wyzywolenia ... ([wydawca nieznany], 1971)
Zaproszenie wraz z programem uroczystości 9.05.1971 r.