U źródeł papieskiego światopoglądu / Zbigniew Kaźmierczak. - Kaźmierczak, Zbigniew (1965- ).
Autoprezentacja książki Alter Christus : krytyczna rekonstrukcja światopoglądu Jana Pawła II, Towarzystwo Autorów i Wydawców Prac Naukowych Universitas, Kraków 2014, ss. 291.