[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie unormowania obrotu mięsem, wędlinami i innymi wyrobami wędliniarskimi ... / Prezydent Miasta Gdyni. (Prezydent Miasta Gdyni, 1946)
Afisz z treścią obwieszczenia z 3 kwietnia 1946 r.