Prud'hon. - Mauzaisse, Jean-Baptiste (1784-1844) (Lith. de Chabert, rue Cassette N°. 20., 1823)
Przedstawia Pierre Paul Prud'hon, malarza francuskiego romantyzmu. Popiersie 3/4 w prawo, głowa zwrócona na wprost.