Złość w psychoterapii - Litwińska-Rączka, Katarzyna (2012)
Złość w psychoterapii, psychoterapia indywidualna, psychoterapia grupowa, przeniesienie.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie na stronach 347-348.
Bibliografia na stronach 327-328.
Streszczenie polskie i angielskie.