Podział Napieralski. - Napieralski, Walter (1929-1978) (1967)
Przedstawia owal podzielony na prostokątne pola pokryte pionowym, poziomym lub ukośnym kreskowaniem. U dołu kompoz. zabudowania, w górnych narożnikach twarze ludzkie.