Exlibris Zygfryd Gardzielewski W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1964)
Przedstawia głowę z profilu, która w miejscu twarzy ma wielki zbiór liter. Pod wyobrażeniem napis: Exlibris Zygfryd Gardzielewski. Sygn. aut. w obrębie kompoz.