Tradycyjne lizanie sledzia. (Słupsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o imprezie na zakończenie karnawału, która miała miejsce w lokalu "Mascotte" w Słupsku 18.02.1947 r.
Brak polskich znaków.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła