[Afisz. Incipit:] Działkowcy Komisja Rewizyjna Stowarzyszenia Ogródków Działkowych ... zwołuje Nadzwyczajne Walne Zebranie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu członków stowarzyszenia 20.05.1947 r.