Bekanntmachung : jedes singen und spielen [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Odezwa do ludności belgijskiej niem. generała-gubernatora w sprawie zakazu śpiewania i grania Marsyljanki z 27 marca 1915 r.