Preisliste : für Obst- und Gemüsekonserven, Marmeladen und Konfitüren. Ernte 1928 / Ernst Zielke. (s.n., 1928)
Cennik towarów przedwojennego sklepu Ernst Zielke Kolonialwaren (Gdańsk-Wrzeszcz) w roku 1928.