[Afisz teatralny. Incipit] Molier Szelmostwa Skapena ... Jan Potocki Parady ... / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny przedstawienia dyplomowego, które miało miejsce 6.03.1982 r. w Teatrze na Targu Węglowym - Scena Studium. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Jan Banucha.