[Afisz teatralny. Incipit] Molier Szelmostwa Skapena ... Jan Potocki Parady ... - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny przedstawienia dyplomowego, które miało miejsce 6.03.1982 r. w Teatrze na Targu Węglowym - Scena Studium. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Jan Banucha.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.