Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w PRL - Odz. w Gdańsku apleuje gorąco / Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w PRL Oddział w Gdańsku. ([s.n.], 1966)
Afisz gdańskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami.