[Król] - Schönborn, Bronisław Waldemar (1909-1971). ([Kraków], 1937)
Przedstawia popiersie mężczyzny w koronie.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1900-1945.