Helmer Fogedgaard Exlibris / Richard Preusse. - Preusse, Richard (1888-1971) ([wydawca nieznany], 1970)
W prostokątnym obramowaniu, na tle promieni słonecznych napis: Helmer Fogedgaard Exlibris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.