Świadkowie miłosierdzia / Wojciech Ziemba. - Ziemba, Wojciech (1941-2021)
1. Czym jest miłosierdzie? 2. Współczesne nawarstwienia zła. 3. Wybrane sylwetki świadków miłosierdzia. - Henryk Sienkiewicz. - Marianna Biernacka. - kapłani polscy w ostatnich dziesięcioleciach. - O. Luigi Novarese. - Aleksandra Gabrysiak. - siostry zakonne - misjonarki w Afryce. - dr Wanda Błeńska.