Teatr rozmów / Krechowicz. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1963)
Plakat przedstawienia. Na plakacie abstarkcyjna maszyna. Reżyseria: Ryszard Ronczewski. Nazwisko artysty - lewy, dolny róg. Wśród artystów: Jerzy Afanasjew.