Teatr rozmów - Krechowicz, Jerzy (1937-2023). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1963)
Plakat przedstawienia. Na plakacie abstarkcyjna maszyna. Reżyseria: Ryszard Ronczewski. Nazwisko artysty - lewy, dolny róg. Wśród artystów: Jerzy Afanasjew.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.