Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, attyka renesansowa w czasie konserw[acji] Herb Gdańska [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia fragment renesansowej attyki Ratusza Głównego Miasta - herb Gdańska, podczas konserwacji, 1952 r.