Ivo Brešan - Przedstawienie "Hamleta" we wsi Głucha Dolna / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1978)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 8.09.1978 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Kazimierz Kutz, scenografia Marian Kołodziej.