Wichtig für Haushalt, Hotels und Pensionate! / A. C. Stenzel. (s.n., 1924)
Druk ulotny zachęcający do korzystania z usług gdańskiej przedwojennej manufaktury handlującej konfekcją oraz pralani ; znajdowała się na Fischmarkt 29-34 (Targ Rybny).