Ex Libris Andrzeja Jakimowicza / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1964)
Przedstawia grzyby, napis z lewej strony i u dołu: Ex Libris Andrzeja Jakimowicza. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.