Wohltätigkeits - Veranstaltung : für Danziger Kriegsblinde!. ([s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 8 maja 1926 r.