[Afisz. Incipit] Dnia 13 maja 46 r. ... w sali Filharmonii Bałtyckiej ... odbędzie się Recital Chopinowski. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.