Ex Libris mgra Jana Seroki - Chmurzyński, Ireneusz (1949- ).; Seroka, Jan (?-2009). (1976)
Książka leżąca pod drzewem, w głębi lecące w niebo rakiety, napis: Ex Libris mgra Jana Seroki. Sygnatura artysty J.CH. w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 16.11.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.