Ex Libris Fisae Elnök Hongrie Budapešt '70 Semsey Andor XIII. Nelk / SB. - Stettner, Bela (1928-1984) (1970)
Portret właściciela z profilu. Napisy na krzyżujących się płaszczyznach: Ex Libris Fisae Elnök Hongrie Budapešt '70 Semsey Andor XIII. Nelk. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.