Ex Libris Fisae Elnök Hongrie Budapešt '70 Semsey Andor XIII. Nelk - Stettner, Bela (1928-1984).; Semsey, Andor (1917-1986). (Budapešt, 1970)
Portret właściciela z profilu. Napisy na krzyżujących się płaszczyznach: Ex Libris Fisae Elnök Hongrie Budapešt '70 Semsey Andor XIII. Nelk. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w