Karola Wojtyły "Znak, któremu sprzeciwiać się będą. Rekolekcje w Watykanie" z roku 1976 : kształt językowy i horyzont aksjologiczny (wybrane zagadnienia) / Kazimierz Ożóg. - Ożóg, Kazimierz (1952- ).
1. Uwagi wstępne. 2. Kształt językowy i retoryczny RW. 3. Horyzont aksjologiczny RW. 4. Walka wartości i antywartości we współczesnym świecie.