Wieczór artystyczny z udziałem Zespołu Artystów Stoczni Gdańskiej. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o wieczorze, kóry miał miejsce w związku ze Zjednoczeniem Ruchu Robotniczego w Polsce w sali "Bazaru" 5.12.1948 r.