Delegacja Komitetu Kontroli Ludowej ZSRR na czele z przewodniczącym Aleksym Szkolnikowem / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia delegację Komitetu Kontroli Ludowej Związku Radzieckiego idącą ulicą Długą w Gdańsku, wśród delegatów Aleksiej Szkolnikow, 18 maja 1977 r.