Delegacja Komitetu Kontroli Ludowej ZSRR na czele z przewodniczącym Aleksym Szkolnikowem - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia delegację Komitetu Kontroli Ludowej Związku Radzieckiego idącą ulicą Długą w Gdańsku, wśród delegatów Aleksiej Szkolnikow, 18 maja 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk