[Afisz teatralny. Incipit] Manewry miłosne : Komedia muzyczna w 3 aktach Turskiego muz. Graciadio / Teatr Miejski z Słupska. (Teatr Miejski, 1947)
Afisz teatralny przedstawienia, które wystawił Teatr Miejski w Słupsku.