[Afisz teatralny. Incipit] Manewry miłosne : Komedia muzyczna w 3 aktach Turskiego muz. Graciadio - Teatr Miejski (Słupsk). (Słupsk : Teatr Miejski, 1947)
Afisz teatralny przedstawienia, które wystawił Teatr Miejski w Słupsku.
Keywords: Teatr Miejski (Słupsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.