[Afisz] Widowisko dla dzieci bajka o gwiazdce z nieba / Miejski Teatr "Wybrzeże". (Miejski Teatr "Wybrzeże", 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu Wileńskiego Teatru Łątek z Łodzi w sierpniu 1947 r.