Tadeusz Miciński - Kniaź Patiomkin / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1981)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 21.03.1981 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Maciej Prus, scenografia Sławomir Dębosz.