Friedricvs Christianvs Büchervs / Krügner. - Krügner, Johann Gottfried (ok. 1684-1769) (1720)
Przedstawia portret w postawie stojącej, w ujęciu 3/4 Fryderyka Christiana Büchera. W lewym górnym rogu kompozycji herb portretowanego.