[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Prezydium Rady Narodowej w Gdańsku z 20.IX.50 w sprawie tępienia gryzoni polnych / Szeliga W. - Szeliga, Walenty ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią rozporządzenia.