Różne oblicza tkaniny - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Bydgoszcz : KAW, 1979)
Plakat wystawy, która miała w warszawskim Domu Plastyka 28.06-11.07.1979 r.
Pod tytułem wystawy nazwiska artystek - Barbara Basiewicz, Anna Buczkowska, Stefania Milwicz, Barbara Podkańska, Teresa Putowska.
Keywords: Tkactwo artystyczne -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty