Antoine Ostrowski S.P.G. al.Comd. la garde N.le de Varsovie. - Villain (17..-18..) (1832)
Przedstawia Antoniego Ostrowskiego, w mundurze żołnierskim, z czapką w prawej ręce, lewą wspartą na rękojeści od szabli; do bioder, 3/4 w lewo.